Kamini i ognjišta

Kamini i ognjišta:

Vršimo projektovanje i gradnju tradicionalnih kamina u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Vršimo nabavku i ugradnju kamina i peći švedskog proizvođača Svea Flame.

U saradnji sa švedskom kompanijom Svea Flame, firma Arizanović gradnja može ponuditi širok spektar kamina, kamina kasete, zidane peći, kaljeve peći, bioetanol kamine i toplotne pumpe. Moderna rešenja, bezvremenskog dizajna i kompaktne veličine, čine da se naše peći mogu uklopiti u svako okruženje. Proizvodnja u skladu sa najnovijom tehnologijom sagorevanja čini ih izuzetno efikasnim.

U nameri da zadrže visok kvalitet proizvoda, koriste se samo najbolji materijali kako bi se zadovoljili zahtevi u pogledu bezbednosti i zdravlja korisnika. Tako, komora za sagorevanje ima rešetku za odlaganje otpada, posudu za pepeo i vermikulit obloge veće gustine od uobičajnih, koje ne menjaju oblik prilikom visokih temperatura i ne ispuštaju štetne i toksične materije.

Vratanca peći proizvedena su od visoko kvalitetnog švedskog čelika debljine 5mm, dok su stakleni paneli izrađeni od stakla debljine 4mm. Drška je izrađena od hroma pa nema bojazni od habanja koje bi usledilo vremenom prilikom otvaranja vratanca. Vrata pretinca za cepanice su standardna za sve modele.

Kameni vrhovi i postolja su dostupni opciono.

Serije kamina i peći možete detaljnije pogledati na njihovom sajtu

http://www.sveaflame.se/index.php/proizvodi